Mancare Canadiana

Ma gandeam acum la mancarea de Canada si la reclamele lor atat de stupide! La Nutella de exemplu: full of energy, healthy food, for your kids! numai zambete cand baga in ei chimicale!
cat de tampit poti sa fii sa crezi asta? Aici, in Canada, e ciudat ca nu scriu e-urile pe ambalaj, ci dau o denumire lunga de chimicale, sunt alte standarde. se scriu si caloriile, da.
Reclama: "uite o bucata de carton, cu putin ketchup e delicioasa! are numai 3 calorii/100gr si nu are trans fat si no cholesterol. healty food!!! *ketchupul se poate cumpara doar separat.
Pe unele ambalaje au un semn mic cu Healthy Choice si tu crezi ca e super naturala daca e bifat acolo. De fapt e scris undeva miiiic ca dc cumperi acel produs dai 1 cent la o organizatie care se cheama Healthy Choice.
Merele, fructele - stropite toate cu ceva ca sa isi pastreze prospetimea mai mult. Altfel in 3 zile ar arata ca putrezite. Legume, rosii = hormoni de crestere. Facute in laborator. Rosii hidropore, crescute cu pipeta. Radacina nu sta in pamant, ci in apa si le se dozeaza de computer niste substante de crestere.
Carnea...stim unde a aparut vaca nebuna...in Canada. Le-au dat la vaci mancare facuta cu resturi zbrobite si macinate din oase de animale moarte. Vaca manaca boul mort acum 2 ani.
Iarba pe care o mananca e si ea stropita cu pesticid... si ne miram, vai dar ce multi au cancer!
Pai, nu e normal, daca vaca la care ii dai sa manance oase de vaca sa inebuneasca?! E normal ca tie ca om care mananci din vaca aia sa iti apara si tie ceva...iti mai creste o mina, un ochi ceva.
Ati auzit de scandalul cu listeria? 20 de oamnei au murit cand au mancat carne produsa de cea mai onesta si apreciata fabrica de carne din Canada care nu, nu respecta testarile la carne si trimitea direct la azilele de batrani carnea si la mc donalds si alte fast fooduri.
Dupa ce i-au inchis si au salubrizat...au deschis iar. Dupa 1 saptamana a aparut aceeasi problema.

Popular Posts