nici cu asta nu ma plang

ca m-am luat de Andreea Marin Nas-pe-Sus, hai sa ma iau si de fosta ei colega de pat, Mihaela Tziganu / Banica / Radulescu /un alt nume de jidov / next...zic fosta colega de pat pt ca au un punct comun si anume impulsivul Banica junior, care s-a culcat cu amandoua.
ea a doua zi de la divort iesea din casa lu' un anume Dani Otil (nume de barbat adevarat), unde-si petrecuse noaptea. prima noapte legal. ca la cat de "umblata" e mihaela nu cred ca se mai indoieste cineva ca Dani era demult sleit de seva (supt) de venerabila doamna de 39 de ani, fosta taximetrista. dar ma gandesc asa, cat de perversa poti sa fii sa te pupi dimineata la tribunal cu fostul sot si sa divortezi tinundu-te de mana si apoi tzuszti in patul amantului...sau poate tre sa fii doar curva? si iar ce nu inteleg de ce ar trebui sa fie femeia asta un model pt alte femei din romania? am vazut cateva disperate in Rom care mai aveau putin si o adaugau in calendarul ordodox cu sfinti.
sau poate Mihaela Radulescu are la randu-i ca model pe Madonna, care tocmai a divortat de sot, tocmai pt ca un baschetbalist negru i-o tragea mai bine de vreo ceva timp?

Popular Posts