Cosmar in Austria

Dar sa il citez pe Badea: "Deci, boul a fost in Austria"
Prima iesire in Lume a unui moldovean ratacit. A fost nemaipomenit. A vazut masini straine si a baut bere. Beat fiind s-a apucat sa pozeze. Imagini cu natura. Din pacate aparea si el, ceea ce strica tot farmecul pozelor. A mai baut niste bere la volan, ca sa se simta ca acasa. S-a trezit in Romania iar. Se facea ca are bani din trafic furat si ca putea sa isi ia jeaca di pieli si sa se duca in shentru, uai.
4 zile de Austria nu spala insa nesimtirea unui necalificat. A inceput iar sa faca ce stie el mai bine: sa se injure cu lumea, inclusiv cu unul Mircea. A luat cu siguranta lectii de Drept sau de Stang, ca acum vrea sa il dea in judecata pe Mirciulica.
Ca sa dai in judecata pe cineva, trebuie sa ai bani intai. VisUrat nu are bani nici pentru taxa de timbru, asa ca noi credem ca face gargara cu spume, mai ales cand Mircea Badea il face "dobitoc sinistru, cretin sinistru, dobitoc purulent, cretin oligopat, gibon cretinoid, ghiorlean, meltean, idiot"...L-am citat pe Badea. Dupa ca a furat traffic cu ajutorul i-frame in vara, VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda a zis ca un scandal cu "vedeta" Badea Mircea o sa ii aduca trafic. Dar cand cei care-si publica reclama acolo vor fi asociati cu un infractor, vor pleca. Nu cred ca o firma care se respecta si-ar dori sa fie asociata cu un tip care incalca legea.
Si nu incalca numai legea romana, ci si cea din Austria. Este acum celebra poza in care Vis Urat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda conduce si bea bere la volan pe strazile Austriei. El sustine ca se pot bea chiar 3 beri si e legal. Dar minte. Si minciuna e tot ceva urat, mie asa mi-au spus la cresa cand eram mic. Si cred ca aveau dreptate. Dar VisUrat Cosmar Sebastian Bargau Dorel Meltean Furt Frauda nu a fost la cresa. De aceea bea si conduce. Si altii sunt cu el in masina. Si altii circula pe aceleasi strazi pe unde melteanu conduce.
Asta i-a placut lui in Austria si vrea sa se mute acolo. Mie la scoala mi-au spus ca in Austria se Munceste, ca ei sunt un fel de nemti. Si la nemti e disciplina, ne-a spus la istorie tovarasa. Daca nu muncesti in Austria, de unde sa ai bani de 3 beri sa le bei le volan? Faci cumva rost si bei in masina de suparare ca nu ai casa. Tot in masina dormi si mananci. Cu buda e mai greu in Austria. Dar e masina ta, faci ce vrei in ea.
*Din ciclul: VisUrat era Dorel (5)

Popular Posts