Ne mananca criza

Cea mai frumoasa parte a crizei esta ca multimilionarii lumii au saracit! Ura!!! Dar tot bogati raman. Bleah... Acuma, de restul lumii necastigatoare la lotto e mai nasol, nu?
Hai, la romanasi mai merge un vinishor la botu calului, un rachiu de pufoaica facut in cada cu gainatz de porumbel si algocalmin, mai o sarma cu mamaliga cu guma tuborg in loc de branza, dar ce te faci cu restul lumii civilizate, unde criza chiar face ravagii? Ce te faci, vere, cu SUA, Canada, Germania, Japonia, Marea Britanie? Ca astia duc greul!
In momentul de fatza lumea e in asteptarea marii lovituri de colaps economic. Germania, care e pieptul Europei, lomocotiva, abia rasufla. Somerii se pregatesc sa se inmulteasca fara voie intr-o tara care era raiul hotilor tzigani acu un deceniu de bogata si fraiera ce era...Dupa o injectie de 1000 de miliarde de euroi Germanica inca e bolnava si cam behaie. Are active toxice de nu se mai poate, vreo 800 de miliarde...Anglia e pe butuci, Spania, Italia sunt deja cu falimentul la gat si se tin de nas, Frantza inca se bucura de un presedinte tare optimist si pitic.
China comunista cere schimbarea sistemului monetar international, normal caci are ecomonie centralizata si controlata...Chinei ii merge bine ca nu are multe implicari bancare, totul e sub controlul partidului iubit, dar...cine mai vine si investeste in acea piata de munca extrem de ieftin? Nu capitalistii. Ce te faci, Chino, cand nu mai vine nici un imperialist sa dea un dolarel cu care se traieste 1 luna, acolo, la tara ta? Pai cred ca incerci sa zici ca trebe o schimbare. Asa, in sens tovarasesc.
Germania anunta o recesiune de 6 la suta. Ce face Romanica? Pai se lafaie intr-o campanie electorala dezlanata, cu zambete pe buze si muuuult circ, cu 1000 de someri pe zi, cu niste cutremure de 5.3 grade, care tin 5 minute la otv, si zeci de minute pe companiile de "telefutie" mobile, cu politisti corupti si betzi, puliticieni murdari de caltabosh, o tara in care iti doresti sa traiesti doar daca esti redus mintal sau mare tunar...
Romania se uita la lume si rade ca ea nu face parte din criza.
Romania e pe Marte si respira doar azot lichid.

Popular Posts