Cancer sexy 2

Continuarea povestii cu ministra Resurselor Nationale sau cum au loc luptele politice dintre conservatorii si liberalii canadieni:

Asistenta doamnei ministre Raitt era Jasmine MacDonnell, care se intampla sa fie fiica lui Ralston MacDonell, un proeminent strangator de fonduri pentru Michael Ignetieff, seful liberalilor. Deci a opozitiei.
Prima "greseala" a Jasminei a fost sa "uite" un dosar sensibil intr-un studio al unei mari televiziuni. Cat sa inceapa un scandal despre cum se lasa vraiste peste tot documente secrete. A mai fost un scandal cu un ministru care si-a uitat documentele secrete la amanta in dormitor. Si aia o individa dubioasa, cu legaturi cu Hell's Angels.
A 2-a greseala a Jasminei, asta dupa ce a fost concediata de ministra pentru ca uitase documentele la televiziune, a fost sa uite un voice recorder cu inregistrarea despre izotopii folositi la depistarea cancerului intr-o baie publica. Foarte ciudat si asta, nu? Cum sa lasi un recorder in wc? Il scoti din poseta ca iti cauti tampoanele?
Suna ori a inscenare, ori a razbunare pt jobul pierdut, ori a mare prostie. De aceea e un motiv pentru care tinere de 26 de ani nu prea sunt angajate in guvern sa ia 120.000 dolari pe an. Pentru ca nu sunt suficient de mature sa aprecieze responsabilitatea pozitiei si pentru ca se umfla in pene prea tare cu noua lor pozitie si importanta falsa pe care cred ca o au forever.

Popular Posts