Cum a murit Dave karatistu?

Ati observat ca actorii karatisti mor in situatii ciudate? Bruce Lee - droguri, fiul lui Bruce Lee - impuscat din greseala la filmari, si acum asta...Dave. Marele actor cunoscut pentru rolul lui de calugar Shaolin Kwai Chang Caine a murit foarte suspect. Actorul care a jucat mai recent in rolul Bill in filmele lui Quentin Tarantino: Kill Bill se afla intr-o tara recunoscuta pentru turismul pedofil. Cica era sa filmeze ceva, dar mai avea si niste proiecte personale. Tare personale.
Autoritatile l-au descoperit pe Carradine dezbracat de tot, atarnand intr-un dulap din camera lui dintr-un hotel de lux!! Dave avea o sfoara legata in jurul gatului si a organelor genitale.
“There was a rope tied around his neck and another rope tied to his genitals, and the two ropes were tied together and they hung in the closet,” Ltnt General Worapong Siewpreecha pentru Times Online.
Investigatorii cred acum ca moshul de 72 de ani a fost implicat intr-un joculetz sexual care presupunea si strangularea. Se pare ca ori s-a omorat din greseala cand nu i-a iesit procedeul artistic de a obtine un orgasm de unul singur, ori ceilalti participanti la orgie, copilasii, au sters-o dupa ce moshul a dat coltzul (el a fost cica gasit cu mainile legate la spate). Patul era neatins. E penibil sa mori sufocat accidental, in pielea goala, intr-un dulap. Asta dupa ce ai fost adulat ca cel mai onest karatist shaolin. Chestia asta parca ii eclipseaza toata viata.
Nu sunt singurul care il considera de acum un dereglat pe acest tip. Inca din 2003 sotia lui de care divorta l-a acuzat de practici sexuale aproape mortale, dar asta nu s-a spus nicaieri, doar pe surse. Se mai asteapta rezultatele autopsiei care sa confirme ca domnul a murit din cauza unui atac de inima datorita unui orgasm. Viagra? Mai degraba asphyxiophilia, autoerotic asphyxia, scarfing, kotzwarraism, breath control play.
Morala: Lucrurile nu sunt ceea ce par, aparentele inseala si ...la 72 de ani inca putea, dereglatul.
Amintesc doar ca si tipul de la INXS a murit asemanator, in pielea goala sugrumat in camera de hotel, dupa o noapte de droguri si alcool.
Ce concluzii sa tragem noi despre artistii astia? Eu am una: copii mei nu vor fi artisti de nici un fel. Bag in ei matematica si fizica si nu ii las sa se uite la karatisti si mtv.

Popular Posts