Google pozeaza barbati. Goi.

Google are hopuri mari in Canada.
Parlamentarii canadieni nu au alta grija decat ce pozeaza google.
De cand au inceput sa pozeze pentru Google Street View si prin Canada, baietii de la google nu prea mai au somn. Tre sa stea treji 24 din 24, ca poate se mai trezeste vreun idiot sa se recunoasca pe strada in poze si sa ii reclame ca ii violeaza intimitatea. Asa au patit cu un brebenel care avea o mica fantezie si statea gol la fereastra casei lui. Iesise de la dush, cica. Si nea omu s-a cautat pe street view la adresa si s-a vazut in cucu gol in geam. Asa ca tot se plictisea el si a scris la reprezentantul lui parlamentar, care, desigur se plictisea si el. Si ca sa nu mai frece menta degeaba prin Parlament, acesta a ridicat o grava problema parlamentare: incalcarea intimitatii persoanei. A devenit acum interpelare parlamentara si directorul Google Canada a fost chemat sa dea declaratii la comisii. Grav. Solutia de la nea gogu: se blureaza fetzele oamenilor si numerele masinilor si cine are de reprosat ceva, o face la Google si ei se ocupa 24/24 sa rezolve.
De fapt nu numai inCanada se intampla. O groaza de bosorogi imbecili sunt impotriva fotografierii strazilor din tarile lor. AFP spune: "Last month, Greek officials rejected a bid to photograph the nation's streets until more privacy safeguards are provided. In April, residents of one English village formed a human chain to stop a camera van, and in Japan the company agreed to reshoot views taken by a camera high enough to peer over fences."
Se pare ca atunci cand se inainteaza in varsta, sentimentul de intimitate paranoica devine din ce in ce mai acut. Dar nu la fel se intampla si in campusul din University of Pennsylvania, unde o tricicleta Google a scanat potecile. O idee grozava cu tricicleta, uneori masinile sunt prea mari ca sa patrunda in fiecare coltisor. Si iata ca de data asta lucrurile au stat invers. AFP citat "One of the tricycle operators, Martin D.F. Angelo, 27, said the camera occasionally gets a leery reaction from older people but seems universally embraced by the young."The biggest disappointment that most people seem to voice is that we're actually going to blur out their faces," he said, "so they're not going to be Internet-famous or something like that."
De ce se tem parlamentarii canadieni: unele sotii si-au recunoscut masinilor sotilor parcate langa locuinta amantelor. De aia e grija mare.
Cat despre domnul despuiat care s-a gasit pe google view si a ajuns mare vedeta sexuala, mesajul e mai clar: cine te pune sa stai gol in fatza ferestrei, google?

Popular Posts