Tiganii lor sunt mai buni ca tiganii nostri?

Acum nu dau stirea asta ca sa afle tiganii nostri si sa se dea tigani cehi (immigration stie deja de metoda asta, nu mai tine, baftalo), dar voi cred ca stiti ca minunata Canada a scos vizele turistice pentru Cehia acum vreo 2 ani (nov. 2007)? Ei si sa te tii, fratie, ce de-a turisti tigani au inceput sa curga din republica prietena Ceha. Numai turisti pusi pe vizite si pozari si admirare a naturii canadiene, da...
Anul trecut au cerut azil in Canada 861 de cehi tigani. Anul asta numarul deja a depasit 1000 de tigani.
Si toti vin cu aceleasi texte: "suntem discriminati, ne omoara, ne bat"...Iar moronii de canadieni de la immigration i-au crezut pe toti. Le-au acordat azil pe motive de "well-founded fear of persecution". Si acum nu stiu cum sa mai opreasca avioanele din Cehia care descarca la puradei si ciordales, mancati-as...
Mai nou, bulibasele isi dau mesaje pe twitter (the romani way) si pe yahoo groups (Roma_Daily_News) ca "atentie ca tara Canada vrea sa bage iar vizele pentru cehi si veniti fratilor cat de repede puteti in Canada, ca e de furat la greuceanu, sa moara familia".
Intr-adevar, Canada isi va revizui politica de vize pentru Cehia. Tiganii lor i-au facut deja de rusine pe aici si nea Harper conservatorul nu o sa stea mult pe ganduri si o sa le taie macaroana tiganilor veniti la furat si la smecherii.
A mai fost o "Gypsy invasion" prin 1997 si au demonstrat niste skinheads impotriva lor. Si au fost arestati. Skinheadsii. Ca si atunci, afluxul de tigani din Cehia isi face simtita prezenta in buzunarele platitorilor de taxe canadieni. Ciordales stau pe banii nostri canadieni la hoteluri si mananca tot din banii nostri. Iar de furat, tot de la noi fura. Asa ca tigan ceh, tigan roman, tot una e. Aceleasi vrajeli cu discriminarea si cand te intori cu spatele, ramai fara portofel.
Imi spunea un avocat de aici: "eu tigani romani am vazut de 2 ori: prima data au venit sa imi ceara sa ii ajut cu azilul ca si refugiati si a2a oara sa imi ceara sa ii apar in procesele in care erau judecati pentru furturi si talharii."
Tiganasii sositi vor face ceea ce stiu ei mai bine sa faca. Neavand nici un interes pentru educatie - singura lor educatie fiind mica smechereala si pradaciunea la buzunarele gusterilor, vor fura, isi vor trimite sotiile si surorile la produs, altele vor incepe sa ghiceasca pe bani grei la sutele de mii de naivi...si asa vor cladi o frumoasa societate multiculturala romo-canadiana.
Tiganilor, invatati limba engleza. Incepeti cu "Canada Is Not A Trash Can!"

Popular Posts