Bere versus Toronto

Ce asociere! Mai bine ar fi fost bere si mici. Dar nu, in Canada "specialistii" in reclame au decis ca mai simplu e sa atace persoanele care locuiesc in Toronto. Astfel, cine are ocazia sa calatoreasca in Canada in afara provinciei Ontario, va da peste urmatorul banner, mare cat o zi de post:
Ce spune el: ca "berea" Coors Light e mai rece chiar si decat unii oameni din Toronto.
Pai frumos asa ceva? pe un banner care are si insemnele olimpiadei din Vancouver 2010? Adica orasul asta cel mai populat din Canada si al 5 lea in North America e plin de oameni reci si cred ca si rai...bai, tata, ba...Ce amari sunt strugurii pentru cei care nu ajung la ei...Asa s-au gandit expertii in reclame ca ar putea aduce vizitatori din Toronto la J Olimpice?
Berea aia nici macar nu e bere, ca e light. Si chiar daca scrie light pe ea, tot la fel de proasta e si la fel ingrasa. Si nici nu mai e canadiana, ca a fost cumarata de americani. Si berea americana e un pishat ieftin, inclusiv Bud. Care, de fapt, originala e ceheasca si mult mai buna.
Dar trebuia gasit ceva sa se vanda si amarata asta de bere pentru naivi. Au ales sa faca un mic scandal in jurul glumelor cu oamenii din Toronto. Deci, stati linistiti ca si aici sunt glume de astea, gen "aia din Bucuresti sunt niste imbecili, aia din Iasi sunt niste moldoveni, aia din Timisoara niste unguri, aia din Cluj niste fomisti".
Coors Light : “Colder Than Most People From Toronto.”
LE: S-a luat deja decizia sa se scoata bannerul definitiv, ca se ofensau torontezii.

Popular Posts