News from Canada

2 tineri au fost impuscati azi in Scarborough, in blocul cutare. Politia a sosit la timp si a urmarit 3 tineri care fugeau cu o masina furata. Au fost arestati. (toti negri - asta nu se spune, dar ii arata)
O fata a fost impuscata azi in zona jane and finch. 5 tineri au fost inregistrati de camerele video cum fugeau de la locul faptei. (toti negri - tot nu se spune, ca nu e frumos sa te legi cica de rasa lor)
Asa incep stirile de la 11 seara in Toronto azi. TOT ce relatez acum e real. Astea au fost stirile.
Sa continuam: 4 persoane impuscate in Pittsburgh. Asteptam vesti.
Un barbat a fost azi impuscat in cap. Era constient cand a fost adus la spital. (tot negru)
Corpurile a 2 tineri inecati au fost recuperate din lacul Erie. Mai e unul de gasit. Toti erau polonezi.
Furtuna majora in GTA. Inundatii pe strazile Queensquay, Leslie. Case si masini inundate. Dupa 2 ore de furtuna soarele iese iar. Maine va mai ploua, pe alocuri vor mai fi zone inundate.
Linia de tren inundata nu e inca reparata, oamenii asteapta cu orele la autobusele puse la dispozitie de Go train.
2 persoane au decedat cand s-au prabusit cu avionul intr-un lac. Cei doi sunt importanti oameni de afaceri din Toronto, se intorceau de la cottage (cabana la tara).
Un picior de om a fost gasit la groapa de gunoi. Nu se stie daca e din Toronto sau din State.
Dupa ce au fost 35 de zile in greva gunoierii strang selectiv gunoiul. Gunoiul vegetal nu se ridica saptamana asta, ci se va strange pina in 18 August. Nu il mai scoateti pe trotuar.
Meaple Leaf a cerut azi retragerea produselor din carne care se pare ca ar contine Listeria. Anul trecut aceeasi fabrica de carne a ucis 22 de persoane cu produsele infectate. Alte sute de persoane au fost bolneave in urma consumarii acestor produse infectate.
(Cine e prost sa mai cumpere ceva produs de firma asta, dupa ca a killerit populatia anul trecut? ma si mir cum mai e pe piata?!)
Acestea au fost stirile. Puteti sa ne urmariti din nou maine la 6 dimineata. Noapte buna.

Popular Posts