Bobo Olteanu pe bancnota de 5200 lei noi

Aflu cu uimire ca nea Bobo Olteanu Diformu s-a aranjat pe viata. Asta dupa divortul fabulos pe care cel mai chel tanar liberal l-a suportat cu veselie, ca are de unde.
Si acum ce si-a zis chelbosul deformat?
Ce-i lipseste din panoplia
cuceririlor? Pai un post de bancher la o banca. S-a trezit Bobo intr-o dimineata mai deranjat la stomac si a ales Banca Nationala a Romaniei, ash, un fleac...vrea sa se puna vice guvernator. Adevarul e ca Bobo e mereu un vice, pe unde apuca si el un capat de ciolan. Probabil de aia a si divortat nevasta-sa. Se saturase de vice si se servea cu un full. E drept si el o ardea pe vagaboanta liberalisima Diana, mai ales cand au fost in Mexic.

Daca incep eu sa spun ce stiu despre tanarul Bogdan Olteanu, despre tineretile lui liberale..despre intalnirile alea de vara..., pai nu exista antibiotice in lume sa curete infectia care ar aparea. Ce smenuri facea tanarul nostru, cum dadea el telefoane si rezolva totul cu vocea aia a lui de pitpalac impaiat...Pai da, ca era nepot de comunista mare, Gisella Vass.
O tara minunata cu conducatori smenuitori si alegatori total aburiti mereu cu minciuni murate si servite calde cu rahat aburind pe ele...
Caragiale e mic copil la cate combinatii alpine se fac acum in Romania pe spinarea fraierilor care voteaza ba cu stanga rosie, ba cu comunistii mascati in liberali si democrati, ba cu nationalistii de carton presat, ba cu tatal vagabonzilor si manelistilor ciobani...In ziua de azi, in politica romaneasca oricine poate sa faca orice...asta e criteriul.
Lipsa educatiei politice pluripartide a permis acestor nulitati profesionale sa acceada la niste pozitii la care nici nu visau cand se uitau la Tom si Jerry si faceau pe ei cand aparea Ceasca in ecran. Nea Caisa ne-a parasit pentru o zona mai green, dar au ramas dupa el deseurile poluante, esalonul 2 de comunisti si fii lor si securistii and Co., care conduc Romania pitoreasca din 1990 incoace.
Acum toti se cred niste eroi nationali si vor sa salveze tara de la criza. Numai sa ajunga intr-o pozitie de putere si sa vedeti voi cum o salveaza...de nu mai ramane nimic din ea.
Daca Bobo Oltenasu ajunge si el un vice pe la BNR, sigur nu o sa mai am economii in lei, ca asta ce atinge...O sa vedeti un curs leu euro sau leu dolar de o sa va cruciti si o sa simtiti cam cum ar arata o guvernare "liberala" cu Patriciu la butoane si Olteanu, Antonescu, Tariceanu pe post de papusi gonflabile.
Din pacate, comunistii valul 2 au distrus partidele istorice, asta dupa ce comunistii valul I au bagat in inchisoare pe liderii partidelor istorice. Si Regele a fugit cu un tren plin de bogatii dar s-a ales cu Duda. Fiecare cu duda lui, nu?
Deci pregatiti-va de guverne gen Vanghelie la Cultura, Becali la Justitie si Oprescu la popi (BOR). "Mai se incaleste" Mircea Badea, Oreste, Buzdugan, Nikita, Nashu, Adi Minune, Florin Salam, Sexy Braileanca, Profa porno, Benone Sinulescu si Angela Similea pentru posturi prin rotatie. Cei care vindeau valuta si blugi originali americani made in Turkey prin 87 sa fie gata pentru posturile de secretari de stat si relatia cu FMI.
Ce mai visez utopic e sa se supere rusii 6 ore cat sa ajunga cu tancurile in Bucuresti si sa vad atunci cum fug toti sa isi plateasca urgent cotizatia de membru de partid comunist roman, plus dobanda pe 20 de ani. Cu scuzele de rigoare, desigur, ca nu isi gasesc carnetu ala rosu...

Si o intrebare de strain: de ce le zice RONi si nu le zice LN (lei noi)?

Popular Posts