Geoana securist, lingau, plictisitor

I-am acordat prea mare atentie lui Crin, ma scuzati. Lumea a inceput sa creada ca chiar imi pasa cine ar ajunge presedinte in Romania. Dar pentru ca m-am uitat la candidati si am adus vorba, sa ma refer si la prea mult ignoratul prostanac national, Mirciulica Geana. Noi il credem prost pe el, el ne crede prosti pe noi.


Un copil cu nimic deosebit in copilarie, deloc remarcat in adolescenta, un banal inginer in primii ani de munca.Mirciulica Geoana a devenit.imaginea clasica a banalului plictisitor. Acum face eforturi observabile sa para inteligent sau macar viu. Totusi, Geoana nu pare sa fi depasit stadiul de arbitru de divizie judeteana al tineretii lui neadaptate.
Schimbarea vietii domnului Geoana poarta un nume cunoscut si anume Securitatea. Securist a devenit insipidul ingineras de la o intreprindere necunoscuta, Energomontaj. Asa a si ajuns sa lucreze prin Ministerul de Externe. Acolo nu se ajunge cu Politehnica. Si nici ambasador in State nu ajungi daca nu ai pregatire de cadre.
Sa nu credeti ca M Geoana nu ar face parte din fosta nomenclatura. Ba da, e si el fiul unui mare comunist, generalul de ptap Ioan Geoana - responsabil de toate adaposturile secrete. Mama lui  facea parte din specialistii madamei Elena Ceasca.
Mircea - fost inginer tehnic, fost dreptaci, fost taximetrist, fost
arbitru divizii comunale, fost sportiv adicatelea, fost evazionist, fost par cretz, proiecte personale 0, lucrari 0. Actualmente aflat in functia de mincinos prostanac.
Personajul asta trist n-are nici un pic de substanta. Se plangea ca nu are casa si de aia nu se lasa dus dintr-o vila pusa la dispozitie ca locuinta de serviciu de regia pentru locuintele de protocol. Ce a declarat Mirciulica? Conturi in strainatate in valoare de 195.000 dolari, doar o masina Volkswagen si un teren de 1000 mp. Cam putin pentru un fiu de securist comunist, nu? A uitat sa treaca 3 vile din Primăverii si 2 case prin SUA.
Singurul lucru remarcabil a fost scrisoarea lui de ambasador comunist prin care-l pupa in fund pe noul presedinte Emil Tzapul, fost inamic politic.
In epistola catre Tzap il numeste pe Ion Iliescu ,,cancerul democratiei romanesti”. In 1997, la sugestia cumnatului sau, Ionut Costea, membru PNTCD, secretar de Stat la Finante, unde ministru era vicepresedintele PNTCD Mircea Ciumara, Mircea Geoana se inscrie in secret in PNTCD si isi reconfirma atasamentul fata de guvernul Ciorbea si presedintele Constantinescu. Cand PSD a furat alegerile în 2000 si a revenit la Putere, mr Geoana a rupt carnetul de partid PNTCD si s-a reinscris in PSD.. Unde gratie unui “puci” organizat in ultima zi a unui Congres al PSD, a ajuns presedintele partidului celor trei trandafiri, apoi presedinte al Senatului Romaniei si vicepreşedinte al CSA.

 Asta e Mircea, demagogul obosit cu fatza de mascarici, care vorbeste numai balarii si platitudini. Cum sa numesc altfel minciunile gargaragiului:
- "am vorbit eu la NASA sa trimita in spatiu un cosmonaut roman"
- Am sa dau 25000 de euro fiecarui roman care se intoarce acasa (de fapt, un program de dezvoltare rurala, demarat in 2007 si bazat pe finantare europeana.)
- "Vom face un proiect prin care sa facem în asa fel ca sa primiti acasa, prin Posta Romana, medicamentele de care aveti atata nevoie.“ Mircea Geoana a mai promis ca, in cazul in care va fi ales presedinte, se va intalni periodic, chiar saptamanal, cu pensionarii din fiecare judet al tarii, pentru a le afla problemele si pentru a cauta împreuna solutii.
Bai demagogule, ce te-a impiedicat sa faci asta devreme ce esti senator?
Geoana cand a zis de medicamente se gandea, de fapt, la lumanari.
Pensionarii vor primi, pensiile vor creste, medicamentele se vor ieftini...pensionarii si pensiile...logica este ca pensionarii merg la vot, ca asa au invatat in tineretea socialista.
Sa schimbam cozile din farmacii cu cozile din oficiile postale? Cu Geoana la Cotroceni se va trece si pe internari virtuale si nasteri de la distanta, Viagra la liber, tratamente prin internet si inmormantari prin fax.
Daca medicamentele ajung prin posta la fel de bine cum ajung scrisorile, mortalitatea va ajunge la cote alarmante.
Care farmacie o sa trimita prin posta medicamentele? Si de ce prin Posta Romana?
Pe langa medicamente, pensionarii vor mai primi in fiecare marti cate o punga de fistic, iar in fiecare sambata vor primi tot la domiciliu vizita unui doctor pentru a le face analize medicale complete in urma carora le vor elibera retete gratuite sau compensate. De asemenea, tot de la domiciliu vor putea lua autobuzul, tramvaiul sau metroul pentru a se duce unde doresc.
Daca nu medicamentele prin posta, macar o frectie si tot vom trimite ceva pensionarilor.
Oricine se pricepe cat de cat stie ca nu e realizabila faza cu trimisul medicamentelor prin posta. Asta e, daca "prostii" de cercetatori nu le-au facut rezistente la caldura, umezeala si alti factori.
Geoana e in stare sa spuna ca o sa curga lapte si miere la robinet si ca nimeni nu va trebui sa mai munceasca ci va primi bani direct de la buget, doar doar il alege si pe el cineva.
Cate minciuni poate spune cineva, doar ca sa ajunga la putere?
Am primit cei 25000 euro si acum stiu si ca la iesirea la pensie imi vine coletul cu medicamente...asta daca nu mor de ras pana atunci daca il mai vad in campanie pe Geonica.
Va dati seama ca asta a fost ambasador in USA???

Popular Posts