Sunday, November 29, 2009

Lucian Bute, campion

Tocmai s-a terminat lupta. Frumos spectacol. 4 rude in care Bute a aratat cine este cu adevarat. In runda a 4a l-a trimis la podea de 2 ori pe Andrade. Prima data cu un croseu la falca dreapta. Mexicanul in cadere, a incercat sa se agate de Bute. Arata de parca se scurgea la podea! Dupa ce a fost numarat, Andrade a incasat nu mai putin de 7 pumni in cap, ceea ce l-a facut sa ridice garda ca sa isi apere figura. Atunci Bute l-a curentat fantastic la pateu, unde nu se astepta. Lovitura la ficat e una dupa care nu mai poti zambi. Andrade ramas la pamant tamp, nevenindu-i sa creada ca e over si ca nici mama lui nu o sa il mai recunoasca. O performanta excelenta si un Bute spectacular, care si-a facut antrenamentele in Florida. Bravo, Bute!
Sala toata l-a sustinut, multi romani in sala cu tricolorul, au scandat numele lui Bute! In sfarsit, ceva cu care sa ne mandrim! Meciul a fost difuzat in State de HBO Boxing. The first time they have been to Canada for a fight in over 25 years.

How contagious is the Wuhan Coronavirus?

How contagious is the Wuhan Coronavirus? (Ro) The attack rate or transmissibility (how rapidly the disease spreads) of a virus is indicated...