Romania, republica sovietica olteneasca

Interesant cum presa sovietica a preluat pumnul lui Base si il prezinta ca lovitura unui imperialist american, Mike Tyson. Imperialistii americani sunt, cum bine se stie, dusmanii rusilor. Deci Base e rau pentru rusi. Si cine e cel bun?Pai nea Geonea ne-ar spune mai bine, ca a facut cateva vizite secrete la Moscova anul asta. Asa, de pregatire si antrenament. Prostanacul oltenesc fuse la bai termale, auzi, vere?! Dar de ce se sesizeaza Maica
Rusie la alegerile din Romania? Cam ce interese energetice are Rusia prin Romania si cam ce invarte Patriciu cu energia? Atunci cand un insemnat om de afaceri (a se citi mafiot) isi numeste presedintele "scelerat" e clar ca numai dragoste nu e.Si unde dragoste nu e, vine Gheo Gheorghiu sa spuna mai departe ce se intampla...Sceleratu asta de Basescu a bagat Romania in Uniunea Europeana in 2007, asta s-a cam uitat. Faptul ca un fost fiu de general securist comunist merge in vizite secrete in sovietica tara care ne-a instaurat deceniile de gulag fomist nu spune nimic? Multi ati uitat cozile socialiste pentru 1 kil de zahar pe luna, mancarea pe cartela, curentul luat. Acum parca ar fi mai bine cu comunistii, ca ei nu dau palme la copii. Nu, ei distrug toata familia, transformandu-i pe toti in turnatori la Securica. E mai bine ca s-a uitat cine le multumea minerilor ca au sadit flori in Piata Universitatii, chiar daca si atunci a fost un film...lumea constiincioasa a venit si a votat cu Ilici. Ce daca a fost un film? Pana si tanti starleta Ana Birchall, care a luat bulane de la mineri pe spate si pe unde a mai apucat sa ia, a prins asa o dragoste mare de PSD incat s-a inscris in partidul continuator al PCR si a incercat sa fie reprezentant al diasporei. A luat Ana taman 500 de voturi, de la prietenii de familie si de la cei care aveau obligatii. Si Ana a avut un filmulet, de la domnul Ioska B, unul mai deocheat. Tot trucaj si ala.

De afara se vede o lupta pe 2 planuri. Europa occidentala care il sprijina pe Basescu, ("Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului, Gunter Krichbaum, l-a felicitat printr-un comunicat pe Dacian Ciolos pentru nominalizarea sa in functia de comisar european pentru Agricultura. "Aceasta nominalizare este atat un succes personal al lui Dacian Ciolos, cat si al presedintelui Romaniei Traian Basescu", se arata in mesajul transmis de germanul Gunter Krichbaum." - Hotnews.ro) si Rusia care abia asteapta ca valetul oltean si comunist sa preia din nou puterea, dupa tatuca Ilici. Ca sa poata face ei varza economia romaneasca.
Am vazut procentele lui GeONEa in republica Oltenia si sigur acolo ajunge presedinte de 2 ori. Mai ales ca a devenit o zona unde tiganii fac legea, cu focuri de arma si lupte de strada, prin Craiova. Prima decizie a lui Geonea va fi sa introduca prazul in pizza si o vodca mica dupa o vodca mare in toata Oltenia.
Dar ce nu spune nimeni din pulitica romaneasca ocupata cu "daca a dat sau nu o palma acum 5 ani"...nu spune nimeni de ce Romania nu are guvern de cateva luni si de ce FMI a blocat o transa de 1.5 miliarde de euro imprumut pentru Romania. Nu se spune ca cea mai saraca tara din Europa va avea o scadera economica de peste 8%, ca peste 1.3 milioane de bugetari o sa isi faca Craciunul fara salariu luat, ca cea mai corupta tara din Europa nu are inca votat un buget de stat pentru anul 2010...Asta nu se spune! Si ce se vede tot de afara: o tara neguvernabila, cu scandaluri, circ si abureli, smoke and mirrors...ce se intampla in spatele cortinei? Cine a fost la rusi, stie.

Popular Posts