Tata lor

Tatuca cel mai arogant in Romania pare a fi schiopul SOV. Nu stiu cum se face, dar numai handicapati ajung sa prospere in tara aia. Talciuc ala in carucior tot asa din tzepe si-a tras hotel, SUV si vacanta prelungita in Austria. Nu stiu, poate asta spune ceva. Astia defectii au putere mai multa sau cum? Scuze pentru cei care se simt jigniti, dar cand vad un infatuat arogant care a manipulat sublim atata timp, ca nea Sorin Ovidiu Vantu, killerul "FNI
vegheaza dormi linistit fraiere si da-ne banii" ma apuca nervii la mansarda!
Nu vi se pare ca tipul e gen capitalist "feroce" care a tras lozul cel mare la petrecerea burlacilor, desi el era Mutulica pina a castiga? Pina sa faca bani de la fraierii FNI, era doar un schiop. Nu spun ca e prost, ci malefic. Plin de cuvinte bombastice si extreme, se simte acum pe cai mari dupa ce i-a dat lui Base, vezi Doamne, sansa de a castiga. Chestia cu "Mircea vino, te rog, la noapte la mine sa plangem soarta Romaniei" i-a iesit perfect, mai ales ca fotografiile au fost facute de oamenii lui si date apoi lui Base...Deci SOV se crede chiar tata lor. Acum pune presedinti in Romania. Second life pe net e mic copil, asta joaca direct in First Life.
O alta impresie e ca nea SOV e mare fan Matrix, vezi poza cu LCDurile alea ieftine. SOV e Arhitectul si ii asteapta pe Neo si pe Morpheus la o bauta mica, cu pastile rosii si albastre.
De ce nu ne arata dom'le piciorul lui de lemn, sa-i plangem un pic de mila? Oare pentru ca stie ca nu e deloc demn de mila noastra, a muritorilor fraieri de rand? Ori asta e piesa lui de rezistenta, pe care o va scoate la final cand vin sa-l aresteze pentru FNI? Ne explica clar cine face jocurile prin Romanica acum: "Fiecare are propria lui zona de manifestare: domnul Patriciu intr-o zona, eu intr-o zona, domnul Tiriac intr-o zona, domnul Voiculescu intr-o zona. Fiecare e cu zona lui. Rar ni s-a intamplat sa ne amestecam teritoriile.", "Nu sunt maica Tereza, nu vindecam leprosi pe nu stiu ce insula."
Vantu: "Rar mi s-a intamplat sa fiu pe undeva pestele cel mic". Poate la parnaie ai sa fii? "Pot supravietui in orice loc de pe planeta asta" - iar cuvinte mari, lipsite de sens fara banii FNIstilor...Parca vad batranii aia nefericiti urland dupa banii lor, si acum il vad pe SOV ca in Matrix, frate!
Dar nu vad vreun guvern in lume sa-l aresteze pe Tata lor, Matrix reloaded, Capitalistul. Celor care mai cred ca Justitie ar exista ("am fost exonerat de orice raspundere in cazul FNI. S-a constatat prescrierea faptei. Vreau sa obtin scuze din partea statului roman." - era vinovat, dar avocatii lui au tras de timp pina s-a prescris) va spun care este punctul slab al acestui Mascarici economic: Copii lui. Atingeti-l acolo si meseriasul se va linisti dupa cateva ture de spume in flacari pe la trusturile lui. Va e greu sa faceti asta? Lui nu i-a fost greu sa fraiereasca mii de oameni. Si acum nu ii e greu sa va rida in fatza...A, si btw, "Cotidianul" va fi de vanzare. Ieftin, ca e criza.

Popular Posts