Nou in Canada

Ati auzit probabil de prapaditul ala babuin care a vrut sa-si dea foc la cuc intr-un avion pe ruta Amsterdam-Detroit. De fapt a vrut sa ajunga mai repede la Alahhul lui si de aia a luat avionul, sa fie mai aproape. A uitat de gravitatie...Cand pocnesti in aer nu ajungi in Cosmos, ci tot pe pamant. Faza cu cele 40 de virgine care te asteapta in Rai e fumata rau, acum acolo te asteapta 40 de hoti arabeti care vor sa-ti vanda o camila naparlita pe post de fecioara...Cacaciosul a fost oprit la
timp de un olandez. Normal ca nu de un american, care erau toti uzi si probabil asteptau sa vina politia stelara sa il opreasca pe tampit sa nu arunce avionul in aer. De ce sunt asa nervos pe ciumetele ala spalat pe creier de Koran? Simplu, din cauza unor cretini ca astia acum vom calatori mult mai greu cu avionul, vom fi scanati si radiati in aeroporturi, vom plati noi pentru ca niste imbecili au ales avioanele ca mijloc de prostest impotriva americanilior. In plus, maimutoiul va fi folosit ca pretext pentru a impune noi masuri hilare de securitate si control, plus noi abuzuri si imixtiuni in viata privata a calatorilor.
E interesant cum in State a incercat un bou nigerian sa se arunce in aer cu tot cu avionul lor si a doua zi toata planeta introducea scanere care iti vad si flocii. Dar daca printr-un stat din Africa sar in aer 120 de copii flamanzi negri, o sa auzim doar o stire vaga la rubrica "si altele"...si nimeni nu va misca un deget sa schimbe ceva acolo.
Se vede de sus ca incepe sa dispara imaginea libertatii, a vietii private. Pe baza unor motive care mai de care mai imbecile, Homeland Security isi impune controlul asupra vietii private a cetatenilor americani si nu numai.
De cand cu 9-11 avem de suferit cand calatorim cu avionul sau in State. Reguli din sistemul nazist au fost luate pe aeroporturile mondiale numai pentru ca asa au cerut US. Nu inteleg de ce statele lumii trebuie sa plateasca pentru esecul si ignoranta sistemului american de spionaj si securitate? La 9-11 tantalaii aia erau rezidenti americani, cu vize americane, cu carnete de sofer americane, conturi in bancile americane, cu lectii de zbor luate in State, de ce nu i-a oprit nimeni din America? Nu erau din Europa, Africa, Canada, erau in America. Acum, americanii fusesera informati chiar de insusi tatal individului care s-a dus la Ambasada SUA si l-a raportat ca suspect terorist, de ce nu au luat SUA nici o masura?
Imi amintesc apoi cand niste prostalai si-au pus nu stiu ce lichide explozive in sticle de suc, in tuburile de pasta de dinti si in sticlele de lapte, si ceva prin pantofi si s-au urcat in avion spre State, in ideea de a-si face o cafea cu dinamita. De a 2a zi toti calatorii erau descaltati si toate lichidele aruncate la gunoi, fara nici o compensatie pentru banii dati pe ele...chiar asa, macar pentru garantia platita la sticla si tot trebuiau sa ne dea ceva marunt...Asa am fost descaltati ani de zile, iar acum vin cu alte reguli stupide, cum le e si sistemul: nu mai ai voie sa te ridici de pe scaun in ultima ora de zbor spre America, nu mai ai voie sa iti iei nimic din bagaj in ultima ora, nu mai ai voie sa respiri in ultima ora. Next step: pasagerii vor calatori in pielea goala si fara bagaje. Oare asta o sa previna atacurile astea? Ei, as! Se iau masuri comice doar ca sa se acopere adevaratul scop: controlul americam asupra populatiei la nivel mondial. Pare conspirationist ce zic, dar iata stirile noi din Canada. Companiile aeriene canadiene care vor zbura peste State, indiferent ca fac escala sau nu in State, vor trebui sa furnizeze autoritatilor americane datele personale ale calatorilor, care vor fi confruntate cu baza americane de date cu persoane suspecte. Aici e stirea. Daca americanii au datele astea se pot afla mult mai multe despre orice persoana care a fost vreodata inscrisa intr-o baza de date sau a "sign up" chiar pentru o cutie de cola gratis. In momentul in care americanii au aceste date, nimeni nu mai poate controla ce fac ei cu ele. Aproximativ 5 milioane de canadieni zboara anual in si peste USA. Cererea americana incalca flagrant o lege federala canadiana, Personal Information Protection and Electronic Documents Act, ce protejeaza informatiile private ale canadienilor.
O astfel de lista e doar una din masurile prostesti pe care la iau niste mosnegi ofiliti din conducerea SUA, care nu mai stiu cum sa faca sa controleze mai usor masele care se cam lupta cu somajul crunt in State si recesiunea.
Guvernul canadian, daca e unul masculin, ar trebui sa ceara o lista similara pentru orice american care tranziteaza Canada, pentru ca asa e fair. Dar guvernul canadian a fost demult castrat, de cand trimite trupe in Afganistan doar ca sa ascunda apoi cum mor de prosti canadienii pe acolo, fara nici un rost. Guvernul canadian a devenit curva americanilor de cand au reusit ca 70% din economia canadiana sa depinda de piata americana. Urmatorul pas ar fi ridicarea steagului cu stelute american pe parlamentul din Ottawa.
America devine o fortareata gaunoasa, un elefant speriat si paranoid cu picioare de lut, fara solutii reale in lupta cu 40 de barbosi nespalati, cu fetze de masa pe cap, care se ascund prin Afganistan, Pakistan, si Cacatstan...

Popular Posts