Steve Jobs is dead

Unul din cei mai mari inovatori ai ultimelor decenii a murit astazi. Steve Jobs, vizionarul de la Apple, ne-a lasat o mostenire demna de Leonardo da Vinci, cu care a si fost asemuit.
A fost adoptat, a lasat scoala de cateva ori, a calatorit in India cu doar un rucsac in spate, a fumat iarba si asta cica l-a inspirat si a fost un exemplu de leader. A inovat lumea comunicatiilor si a oferit gadgeturi uimitoare lumii intregi...cu el apune o era!
Ieri compania Apple a lansat cel mai recent model de IPhone. Desi lumea a asteptat 2 modele, un iPhone 5 si un mai ieftin IPhone4, se pare ca lansarea de ieri a fost dedicata total lui Steve. Ultimul model se cheama IPhone 4 S, usor de tradus prin IPhone for Steve...Un interesant omagiu adus celui care a facut din Apple cea mai bogata companie din lume. La un moment dat aveau bani mai multi decat guvernul USA.
God bless you, Steve Jobs!
"You have to trust in something: your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life." Steve Jobs

Popular Posts