De Craciun

Amintiti-va ce se sarbatoreste de Craciun si ce nu...
De Craciun sarbatorim NASTEREA DOMNULUI ISUS CHRISTOS! 
Nimic altceva, nu ce vor ei sa va faca sa credeti ca sarbatoriti.
25 decembrie a fost aleasa o data conventionala pentru
celebrarea nasterii lui Isus. Poate ca nu s-a nascut chiar pe 25, dar important e ca s-a nascut si important e ce a facut pentru omenire. Si noi asta trebuie sa sarbatorim.
Nu sarbatorim consumerismul nord american, nu sarbatorim marketingul unor corporatii avide dupa banii vostri munciti greu, nu sarbatorim nici un alt obicei pagan, nu sarbatorim betiile milioanelor de alcoolici!
Nu il sarbatorim pe Isus cumparand ultimul gadget de pe piata sau ultimul mini elicopter cu camera video cu care spionam tanara vecina in piscina, la vara.
Craciunul nu e despre cat de mult cheltuim pe cadouri, ci despre familie, liniste, intelegere si armonie, caldura sufleteasca si relaxare!
Santa Claus a fost inventat de Coca Cola!
mos craciun, mos gerila sunt totul un MARE MARKETING!
Toate corporatiile nu vor decat sa isi maximizeze vanzarile si profiturile prin false reclame si false preturi reduse! Preturile nu sunt reduse prea mult, companiile tot fac bani imensi prin vanzarile masive de produse de o calitate indoielnica (la vanzarile la gramada merge orice, numai fraierii sa cumpere, ca e ieftin!). De ce se impusca afro-americanii (negrii) din State pe cea mai noua pereche de air jordan nike, niste papuci de fugit facuti in Vietnam de niste amarati care sunt exploatati pana la moarte (si nu glumesc)? De ce se imbulzesc de boxing day la Best Buy sa cumpere cel mai nou Ipad , cand in 2 luni apare altul? Totul pentru ca e un marketing deosebit pentru a manipula mintile sleite de atata tv (guma de mestecat pentru creier) si atata munca platita prost...

Popular Posts