ACTA SOPA PIPA MEGAUPLOADS and PORN

AM inteles, l-au arestat pe baiatul ala care facea bani din reclame si din inchiriere de spatiu pe site-le lui, MEGAUPLOADS. El oferea doar spatiu de storage,
e ca si cum ar aresta proprietarii care inchiriaza boxe si garaje, aia nici nu stiu ce tin oamenii in ele. Mai bine i-ar aresta pe bancherii care ofera safe deposits. Nu ar fi interesant?
Toata povestea a pornit de la Hollywood, care vrea ca toata lumea sa plateasca pentru filmele lor.
Acum, eu ma tot intreb: de ce nu aresteaza si pe toti proprietarii de site-uri porno si pedo? De ce nu ii aresteaza pe cei care au siteuri unde vand medicamente neomologate, fakeuri si care pot chiar omori oameni cu ele? aia nu fac rau? nu, aia aduc profituri imense marilor companii virtuale! De aia sunt lasati sa isi continue munca lor utila societatii.
Dezvaluirile si informatiile alternative oferite in principal de catre bloggeri si comunitati independente de mass media corporatista au devenit in ultima vreme tot mai numeroase si mai credibile, punand in real pericol campaniile de manipulare colectiva la nivel global.
Planu de stavilire a acestei adevarate treziri mondiale contine 2 elemente:
1. Controlul si restrictionarea internetului pe diverse motive: de securitate, comerciale, administrative, etc. Astfel se creeaza bazele unei cenzuri globale a internetului dupa modelul experimentat in China, a detectarii si reprimarii opozantilor dictaturii noii ordini mondiale.
2. Preluarea subiectelor asa zis "conspirationiste" de catre mass media aflata sub control. Crearea de falsi opozanti si directionarea curentului de trezire pe linii moarte.
Apple, Google, Facebook si alte companii de fatada ale serviciilor secrete si ale organizatiilor oculte modifica perceptia realitatii prin modificarea rezultatelor cautarilor si printr-o cenzura subtila a internetului numita "filtrare".
 Jay Rockefeller: Internet should have never existed.
Incepe sa se stranga latul in privinta a orice pe internet.
Incetul cu incetul vor pune ghiarele si pe ultimul taram cat de cat liber.
Sa speram ca, incetul cu incetul, prin actiuni combinate, incluzand dar nu numai Anonymous, ii vor face sa se mai gandeasca.
Pirateria este doar calul troian prin care sa inceapa controlarea internetului.

Popular Posts