Adriane, suicide them all!

Bai, io m-am prins ca e o boala politica ce se intampla la unii politruci care au fost radiati de comunism prin '90, o iau cam toti razna! Va amintiti de Petrica Roman, mister Apaca? ("nu vrem bani, nu vrem valuta,
vrem ca Petre sa ne f.. "strigau in cor femeile de la Apaca!)... Petre, pe la 60 de ani, dupa ce a inotat un pic in Dunare cu presa dupa el, s-a hotarat sa schimbe macazul si sa isi lase hoasca batrana cu braul de lana si s-a imbulinat c-o manelista mai tanara cu vreo 20 de ani, care stia din gura mai bine...Apoi l-am vazut pe Paunescu cat de razna a luat-o si cum in ultimii ani de viata mai avea putin si isi platea cotizatia la Partidul Comunist din Rusia, din Cuba si din Vietnam..
Nea Adrian s-a comportat ca un Bombonel fragil si delicat. L-au ranit in orgoliu si a vrut el sa le dea o lectie de drept, fiind si mare profesor de drept la universitate...unde venea cu girofarurile pornite...deci, cu sinuciderea asta nu am inteles cum a fost, l-au impuscat politistii aia un pic sau vrea sa fenteze sistemul juridic romanesc atat de solid? nu mai bine incerca cu o spaga unde trebuie? ca doar stie cum merge treaba, unde cat si cui sa ii dea...problema e ca l-au lasat toti din brate, sunt alte jocuri acum, alti jucatori, Adrian e expirat. toti l-au sacrificat pe Nastase, in frunte cu imberbul de Ponta Mazilitorul...Ponta asta e un fel de Iuda din sec 21. Insetat de arginti, tupeist si gata de orice tradare ca sa isi atinga scopurile. Ponta l-ar fi sinucis si pe Che Guevara!
De ce nu vedem mai multe sinucideri de astea politice, un Felix Motanul sa sara de pe Antena unu si sa faca audienta, un Vadim sa se arunce la cainii maidanezi flamanzi in direct la otv, un Becali sa intre in sedinta cu cei 13 antrenori concediati de el, un Crin Antonescu  sa se sinucida prin setarea alarmei la ceasul desteptator la ora 7 am dimineata...
Sincer, domnul Nastase a cerut sa fie cautat la oua, a fost cautat la oua si le are. A avut oua sa apese pe tragaci, dar a ratat tinta cu cativa cm.
Eu astept sa se sinucida cu fularul ud si domnul Adrian Minunatul, ala de canta subtire la nunti, ca si el are niste probleme la Fisc...niste milioane de euro neimpozate, niste incompatibilitati cu functia de consilier ...maine , poimanine il suna si pe el ministrul de interne si il roaga sa iasa prin garaj ca sa nu-l vada presa...asa se fac acum arestarile acasa? te suna ministrul si te roaga sa te predai? interesant.
 Domnul ministru de interne era, de fapt, o portavoce a domnului prim ministru Ponta, care trage sforile acum. ultimele cuvinte ale lui Adrian Nastase inainte de a se sinucide: "Victoras, nu trage!!!"
Adriane, suicide-i pe toti!

Popular Posts