Assisted Suicide Adrian Nastase

Incep sa cred ca Adrian Nastase era sa fie primul roman care ar fi beneficiat de sinucidere asistata. ADIca ajutat sa moara. Ca sa nu ajunga in puscarie, niste
oameni de marketing din partidul lui au venit cu ideea de a inscena o sinucidere, care l-ar fi scapat pe Adi de bulau. Si ar fi starnit simpatia maselor de manevra, poporul otvist gata oricand sa muste o manipulare cu iz de telenovela damboviteana.
Da, Adrian Nasty e in cantonament. Nici macar in Armata nu se simte! Are un regim de relaxare, de odihna si revigorare. Indrumatorul lucrarii de licenta a lui musiu Ponta Copy Paste, Nastase Adrian isi redacteaza acum o teza majora, ca mai toti dictatorii bagati la puscarie, gen Hitler. De cand condamnatii pentru coruptie au internet access in puscarie?
Nastase deja se vede un Balcescu mai mare. In curand, sper foarte curand, partidul iubit va scoate si bancnota de 2 lei, cu chipul eroului Nastase Adrian, avand la gat un fular elegant si in background 2 militieni basescieni cu bulanele scoase asupritor.
Of, of, mai, mai, cate a patimit eroul ilegalist Bombonel...

Popular Posts