Uitai parola, vere, o uitai! I forgot the password, bro

Sincer, nu am mai putut intra pe blog ca uitai, vere, parola. Scuzoaiele mele oricui mai citeste pe aici. Da, stiu ca Zoso si Visurat mai intra din cand in cand sa vada daca nu am murit inca de ceva boli, dar nu inca.
Spre durerea dusmanilooooor, aoleeeuuu, sa moaraaaa dusmaniii, nu s-a intamplat. Sunt bine mersi, in Canada, Ontario, Toronto, beau bere germana si le plang de mila la romanii de acasa.
pe bune.
Ce sa intampla acum acolo e tragedie si drama. Oameni nevinovati gazati si batuti si un guvern marioneta, niste ministri de mucava, toti niste sclavi de-ai sacalului Dragnea.

Acum o scrisoare inchisa pentru Mustaciosul cel mai iubit fiu al pesedeului:

Bai, sceleratule, Dragnea mustata fina... nu Soros vrea sa te lichideze, poporul roman si diaspora vor sa dispari de pe eshicherul politicii romanesti! esti un bisnitar libidinos, care nici macar exemplu de familist nu poti fi numit, considerand numarul de scalve pe care le ai. toate ti-au mirosit basinile cand le erai sef, iar acum le faci sa tremure prin telefon.
de ce nu te duci tu in America Latina sa iei niste sifilis si sa lasi Romania sa respire un pic? hai, tata, ia o pauza ca mirosi...Sunt niste semnale ca ai fi un pic pedo, ca ai umblat cu niste minorele...ce mai fac satenii tai, tot taran ai ramas..ne dam seama dupa limbaj...of, ce vremuri cand erai tu un taranus imfipt si cu tupeu de manelist...ala sultan adevarat...ia sa pui pe cineva de la partid sa scormoneasca in biografia ta, sa vedem gaseste fetitele alea mici cu care te distrai? sau sa vorbim despre avorturi? si ale lui Bombonica? sau daspre ce mult te-a chinuit taticul tau cand erai mic?
Asa ai ajuns sa plangi noptile cand erai singur si cautai sa scoti Romania din ghearile statului paralel...ia zi sa mori tu...cum le vrajeai pe fetilele alea mici?
iar acum te dai leu paraleu, ca faci, dregi, ai putere...4 oameni te urmareau...sa moara ma-ta? voiau sa iti repare dantura, erau dentisti! macar asa nu ti-ar mai pute gura, cu implanturi noi.
sau poate ca voiau sa iti rada mustata...
dar pe Ghadafi l-ai vazut in ultimele lui clipe? sau cum l-au prins pe Saddam? ce zici, pedofilii nu ar merita o soarta mai urata?
acum ai gazat niste omuleti care nu prea aveau cum sa rastoarne vreun guvern, doar ai aratat cam ce poti face cand esti la butoane. da, esti condamnat si conduci prin interpusi. Dar sa nu uitam ca fetele alea erau minore...da?



Popular Posts