Government of Canada discovered the Coronavirus Antidot - fake news

Guvernul Canadian a decis ca cele mai importante lucruri acum cu criza asta ar fi sa inchida Parcurile Nationale si sa limiteze acesul in inchisori.
Extraordinar, astea erau cele mai importante actiuni!
In loc sa bage totul in carantina si sa
lockdown orasele, ei aduc canadienii bogati cu virusul in organe de prin croaziere cu vaporul!
La Toronto Pearson Airoport nu era nici un control acum o saptamana, doar intrebari, esti ok, bine, pa! Duceti-va, virusatiilor, zburdati liberi prin oras! Asa s-au infectat oamenii in autobuze, in trains, in metrouri, in magazine. Oamenii au nevoie de autoritate care sa le spuna ce sa faca. Vezi China! Un regim dictatorial a impus reguli stricte si a rezolvat problema cu virusul scurt.
Dar cum sa impui tu ca guvern ceva in Canada, cand chiar seful tau e o gluma trista? Trudeau este atat de depasit de situatie incat a ales sa se ascunda acasa sub rochia sotiei lui.
Oamenii astia care au cumparat hartie igienica cu balotul cred ca hartia igienica te protejeaza de corona virus? Hartia igienica te vindeca de coronavirus?
Este inutil sa recunoastem ca epidemia asta gripoasa nu a fost deloc prevazuta, desi zeci de voci au atentionat, vezi domnul William (Bill) Gates, care acum ceva ani a incercat sa arate care va fi amenintarea umanitatii in viitor...la Ted. Dar cine l-a ascultat? Politicienii sunt doar interesati sa se capatuiasca ei si familiile lor, nu le pasa de populatie, ci doar de voturi.
Sa ne uitam la domnul Justin. Trudeau. Cat de inconstienta este familia lui (sotie, mamica lui, fiica lui) care calatoreste in Anglia, tara care nu luase nici o masura sa protejeze oamenii, pentru ca Anglia crede in imunitatea de grup, adica virusul moare daca sunt foarte multi oameni in jur, sigur!, moare de rusine sau de timiditate...La ce i-a trebuit doamnei Trudeau sa se hahaleasca in Anglia? era ceva patriotic de dovedit? era ceva de importanta nationala sa se duca ea la adunari de sute de persoane? Era macar ceva de yoga, singurul lucru pe care sotia lui Trudeau poate il face cat de cat bine? Nu, s-a dus ca era moca, free, gratis si bineinteles, ca tot ce face familia Trudeau, era platit din banii publici ai Canadei. S-a infectat pe banii nostri.
Imperiile asa au cucerit lumea. Cu infectii, cu virusi, cu molime. Pe indienii nativi din America cine i-a omorat? Un pic spaniolii cu virusii.
Sa nu fi invatat omenirea lectia? Virusii sunt o arma biologica meseriasa, daca stii cum sa ii folosesti, unde sa ii arunci...dar asa cica e dovedit natural, de la lilieci sau serpi sau alt animal...dar cum a ajuns la om?
Explicatia e aceeasi pentru toate crizele. LACOMIA. (E mai ieftin sa mananci o supa de liliac sau de serpishori decat o supa de pui...)
Da, aceeasi lacomie care face ca unele firme sa nu inchida magazinele in State sau Canada, chiar daca e pandemie. Ce nevoie majora ar fi pentru oameni sa isi cumpere acum haine, deci sa tii Winners deschis sau Marshal!? Sau electronice?Sau mallurile. Sigur, oamenii se infecteaza pe capete, dar noi companiile trebuie sa strangem banul gros! Sau toti cei care cumpara hartie igenica si lavete umede si le vand in parcarea de la Costco sau pe Amazon.
Cine se imbogateste pe seama unei pandemii? Firmele.
Cum se face ca 2 senatori americani si-au vandut actiunile prin februarie, exact inainte sa inceapa criza?
Greed: a selfish and excessive desire for more of something (such as money) than is needed.

Popular Posts