Ontario is considering mandatory COVID-19 testing for all international travellers at Pearson airport CP24.com

Sa verificam data acestui articol de la cp24.com: Wednesday, January 27, 2021 10:16PM EST
Serios? Dupa aproape un an de la izbucnirea epidemiei, stimabilii din conducerea Ontario, de la Ottawa, capitala tarsoarei, s-au gandit un pic mai mult, ca ar fi cazul sa opreasca influxul de bolnavi din strainatate.
Nu sunt rasist, dar sa ne amintim ca inainte ca orasul Wuhan sa fie inchis complet, au plecat de acolo 5 millions de omuleti. Aia au dus in lume covidul, cadoul troian al Chinei pentru lume.
Asa joaca China al 4 lea razboi mondial. Si loveste cu arma biologica, mai eficienta decat atomica. Are si caracter economic, sa subjuge tarile in datorii.
Orezarii voiau sa acorde un imprumut de un miliard de dolari Braziliei ca sa cumpere brazilienii de la chineji un vaccin pe care aia nici nu l-au inventat inca.
NU numai din China vin bolnavi. India, Anglia, Africa sunt zone rosii si aici zilnic vin virusati ca sa transmita boala la cine vin in vizita. Unul a murit la cateva zile de la sosire, come on, adica ala a venit sanatos si a murit imediat de covid...sa fim seriosi, nu mai suntem copii. De ce suntem mintiti asa?

Masura testarii la aerporturi sau inainte de a fi efectuata o calatorie in Canada ar fi trebuit luata nu anul asta, ci in Martie 2020. 
Dar lacomia, banii, cashul au fost mult mai puternice decat sanatatea oamenilor. 
La fel si cu marile magazine de retail, profitul lor e mai important decat viata oamenilor, ale angajatilor usor de inlocuit si a clientilor, fraierii care cumpara lucrurile in majoritate inutile din superstores.

According to the federal government, at least 156 flights have landed in Canada between Jan. 10 and Jan. 23 that had passengers who tested positive for COVID-19 after arriving in the country. Seventy-six of those flights landed in Toronto.


Popular Posts