Belgium - Romania 2 - 0

Romanii nu au facut nimic. Au fost varza dupa primul gol, nimic nu au miscat. Nici o constructie, nici macar 3 pase inchegate, nimic. 5 jucatori romani se uitau la minge cum trece de ei la primul gol. Belgienii au avut 6 pase in care romanii nici nu au mai atins balonul la primul gol, primit dupa numai

75 de secunde. Despre ce vorbim aici? Lene, sfidare pentru fani, lejeritate si aroganta, atat! ce sa spun, marile vedete de fotbal din Romania mai si dau lectii de jurnalism si le spun la reporteri ce ar trebui sa scrie si ce nu...Plangea unul pe la conferinta dupa ce a marcat si el un gol in viata lui...
In minutul 18 in careul nostru erau 5 jucatori romani care stateau cu mainile la coaie, in loc sa intre la minge cand nr 14 belgian era sa inscrie din nou.

Ce rusine ca au facut exact ce au facut mereu, au lalait-o si au asteptat poate le dau belgienii mingea sa dea si ei la poarta. in 95 de minute Romania a sutat de 3 ori pe spatiul portii. 

La un moment dat erau 3 jucatori pe jos in careul belgian, arata parca se jucau la gradinita la varsta de 5 ani niste copii. Pai ce sa le mai poti cere la nivelul asta? Nu ai cu cine, nu exista vointa, nu exista implicare, initiativa pe teren, nimeni nu trage pe poarta! Trebuia sa fie cel putin 5 zero pentru Belgia!

Romania nu joaca nimic. În preliminarii, războaiele din Ucraina și Palestina au ajutat România pentru că Belarus și Israel nu au putut juca acasă. România nu este o echipă bună, nu joacă fotbal. România doar așteaptă greșeli ale adversarilor. România nu a reușit să o bată pe Liechtenstein, 0-0, în ultimul meci jucat înainte de EURO.

Si se credeau asa bengosi, parca ei ar fi castigat deja cupa Europei si a Lumii, dupa meciul cu Ucraina. Ucraina are o echipa care nu s-a antrenat, sunt in razboi, ce sa astepti de la acea echipa? cum sa nu o bata oricine?

Dar romanii nu au aratat nici macar ca ar vrea sa castige, doar la ciupeala...au aratat mici si insignifianti in comparatie cu statura belgienilor, care se roteau o data si romanii cadeau pe langa ei. Aia din aparare au fost mai mult pe jos decat in picioare si tot ce faceau e sa se arunce infata mingii si sa isi protejeze coaiele. Atat. 

Interesant este că un site de specialitate a analizat valoarea loturilor echipelor naționale care participă la turneul final. Iar România ocupă ultimul loc, 24.
Belgia e pe locul 3 mondial.

Popular Posts