Manarii Micu'tzue la Robleg fest

Ingerul nostru imaculat Visurat Dorel Melteanu Ipocritul Arogant si Ofuscat a castigat printr-o minunata furaciune acel concurs de "sa-ti dau o bere gratis" Robleg fest. 1000 de oameni au asistat fara sa stie la o mare minciuna tipica pentru santieristul visurat. Cel mai mirositor moldovean a fraierit sute de bloggeri printr-o metoda pe care o stie de la PSD-ul care il si plateste. Impostorul Sebastian Bargau Dragos a promis ca da un Laptop cui il va promova mai bine pe visurat. Adica "hai la vot ca-ti dau niste salam daca ma votezi pe mine"! Problema e ca salamul era deja mancat si digerat.
Laptopul era deja adjudecat de cineva! indiferent cine altcineva si cat de bine ar fi promovat siteul psd al lui visurat.
Castigatorul laptopului este Micu'tzu, cel mai bun prieten al lui Arhi. Arhi este nasul de cununie al lui VIsurat. Sa fac si desenul? Totul se tine in familie, nu? Nici nu ma mira ca lumea a tacut si a inghitit, la cat stil are PSDistul in manipulare. Domnul Arhi s-a dat lovit, bolnav, cred ca ii era rusine sa apara partas la asemenea manarie familiala...
LE: Cu moldovenii nu am nimic, cinste lor! Dar cu stilul "moldovian" de meltean ajuns de pe santier mare blogger, da, am. Si cu mirosul lui nespalat de usturoi din shaworma si bere ieftina.

Popular Posts